Αποκαλύφθηκε το Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η κορυφαία εταιρεία κατασκευής τσιπ στον κόσμο Qualcomm αποκάλυψε τη νέα της ναυαρχίδα επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Weibo. Ας δούμε τις λεπτομέρειες μαζί.

Οι προδιαγραφές ήχου Snapdragon 8s Gen 3 είναι οι εξής:

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, πιστεύουμε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει το νέο Snapdragon 8s Gen 3 που διέρρευσε τον περασμένο μήνα. Εάν ισχύει, αυτός ο επεξεργαστής θα τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από τον Snapdragon 8 Gen 3, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του χαρτοφυλακίου επεξεργαστών Snapdragon της Qualcomm.

Το σχέδιο ονομασίας Snapdragon 8s Gen 3 υποδηλώνει ότι αυτός ο νέος επεξεργαστής θα βρίσκεται κάτω από το Galaxy 8 Gen3 και το 8 Gen3 πριν από αυτό.

Μια διαρροή από τον περασμένο μήνα πρότεινε ότι ο νέος επεξεργαστής θα μπορούσε να έχει έναν κύριο πυρήνα Cortex-X4 που λειτουργεί στα 3,01 GHz, τέσσερις πυρήνες Cortex-A720 υψηλής απόδοσης στα 2,61 GHz και τρεις αποδοτικούς Cortex-A520 στα 1,84 GHz.

Ενοχλητική εξέλιξη για το Xiaomi 15 με Snapdragon 8 Gen 4!

Ενοχλητική εξέλιξη για το Xiaomi 15 με Snapdragon 8 Gen 4!

Το Digital Chat Station, γνωστό για τις αξιόπιστες διαρροές του στη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά Xiaomi 15.

Σύμφωνα με την αγγλική μετάφραση της ανάρτησης στο Weibo, υπονοείται ότι η Qualcomm μπορεί να προσφέρει μια προσέγγιση εστιασμένη στην τεχνητή νοημοσύνη στους επεξεργαστές επόμενης γενιάς της.

Ακολουθώντας τις υποδείξεις της Qualcomm σχετικά με αυτόν τον νέο επεξεργαστή, οι κατασκευαστές smartphone έχουν αρχίσει να περιμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ισχυρό επεξεργαστή στις μελλοντικές τους συσκευές. Με την ανακοίνωση του Snapdragon 8s Gen 3, η επόμενη γενιά ναυαρχίδων αναμένεται να είναι ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και πιο ισχυρή.

Από την άλλη, μετά την παρουσίαση του νέου επεξεργαστή της Qualcomm, η βιομηχανία των smartphone άρχισε να γεμίζει με εικασίες σχετικά με τα μοντέλα smartphone που θα χρησιμοποιηθεί.

Comments (No)

Leave a Reply