Αποκαλύφθηκε η απόδοση gaming Qualcomm Snapdragon X Elite


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

ένας γίγαντας ημιαγωγών QualcommΕίμαστε κυρίως γνωστοί ως κατασκευαστής κινητών επεξεργαστών. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στις 24 Οκτωβρίου 2023 ΧαβάηΟ πρώτος επεξεργαστής φορητού υπολογιστή ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΑντίρριοΕισήγαγε και έτσι μπήκε σε αυτόν τον τομέα. Ακόμη και αγκαλιές Αυτός ο επεξεργαστής βασίζεται Ενα μήλο‘επί Μ. Φημολογήθηκε ότι θα ανταγωνιστεί τη σειρά. εντάξει ΑντίρριοΠώς λειτουργεί, όσον αφορά τα παιχνίδια; Δοκιμασμένο.

Intel Core i7-1360P 13ης γενιάς Και i7-1355U Λέγεται ότι είναι δύο φορές πιο ισχυρός από τους επεξεργαστές του. Qualcomm Snapdragon, TSMCεπί 4 νανόμετρα Παράγεται με την αρχιτεκτονική του. Τυπική ταχύτητα ρολογιού CPU 3,8 GHz Ενώ αυτή η ταχύτητα είναι με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 4,3 GHzΜέχρι. Διαθέτει προηγμένο chipset όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Αντίρριο, Qualcommείναι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές επεξεργαστών Ενα μήλο, Intel Και AMD το θέτει σε ανταγωνισμό με Λοιπόν αυτός ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει το παιχνίδι;

Δημιουργός περιεχομένου Devin Arthur, Qualcomm Snapdragon με φορητό υπολογιστή που τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή του Baldur’s Gate 3 έπαιξε. Με το βίντεο που κοινοποίησε ο Άρθουρ, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα Ανάλυση 1080pστα 30 fps (30 FPSΈχει φανεί ότι μπορεί να παιχτεί με ). Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτή η τιμή είναι χαμηλή, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό σημείο.

Οι παίκτες εδώ!  Θα παίζει παιχνίδια το Snapdragon X Elite;

Οι παίκτες εδώ! Θα παίζει παιχνίδια το Snapdragon X Elite;

Θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή παιχνιδιών με το Snapdragon X Elite; Η Qualcomm ακούγεται φιλόδοξη για τον τελευταίο της επεξεργαστή. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Αυτή τη σημαντική στιγμή Baldur’s Gate 3“Δόξα Qualcomm Snapdragon Δεν έχει βελτιστοποιηθεί για. Ο επεξεργαστής όμως 30 FPS Επαινέθηκε από τους χρήστες για την παροχή δυνατότητας αναπαραγωγής. Επιπλέον, η Qualcomm δεν ισχυρίζεται καν ότι το chipset θα προσφέρει καλή απόδοση παιχνιδιού.

Όπως γνωρίζετε, οι κατασκευαστές λένε ότι κάθε νέο μοντέλο επεξεργαστή θα προσφέρει υψηλή απόδοση στα παιχνίδια. Στο πλαίσιο αυτό ΑντίρριοΟι προσδοκίες από είναι υψηλές.

Πώς λειτουργεί το Qualcomm Snapdragon X Elite για παιχνίδια;

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; ΑντίρριοΤι περιμένεις? Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply