Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές του Intel Core i9 14900KS


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Intel ετοιμάζεται να δείξει τη δύναμή της στην αγορά των επιτραπέζιων επεξεργαστών. Οι προδιαγραφές του πολυαναμενόμενου Intel Core i9 14900KS εμφανίστηκαν στη βάση δεδομένων OCCT. Αυτά τα τελευταία ευρήματα έχουν προσθέσει τον ενθουσιασμό ρίχνοντας φως στις εντυπωσιακές προδιαγραφές αυτού του επεξεργαστή υψηλής απόδοσης.

Ο Intel Core i9 14900KS θα ξεκινήσει μια νέα εποχή στην αγορά των επεξεργαστών

Με ταχύτητα ρολογιού turbo έως και 6,2 GHz και προεπιλεγμένο TDP 150 W, το i9 14900KS υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις. Με μια διαμόρφωση 24 πυρήνων που αποτελείται από 8 P-Cores και 16 E-Cores, αυτός ο επεξεργαστής δείχνει ότι η Intel θα ξεπεράσει τα όρια της υπολογιστικής ισχύος για επιτραπέζιους υπολογιστές

Αυτό που ξεχωρίζει το i9 14900KS από τους προκατόχους του είναι οι αυξημένες ταχύτητες ρολογιού και η απόδοση ισχύος. Με διαφορά 200 MHz σε σχέση με τα 14900K, το 14900KS απαιτεί μόνο επιπλέον 25 watt, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή τόσο για τους λάτρεις όσο και για τους επαγγελματίες.

Η εμφάνιση του i914900KS στη βάση δεδομένων OCCT υποδηλώνει ότι οι μονάδες παραγωγής υποβάλλονται σε δοκιμές σταθερότητας, ένδειξη ότι η κυκλοφορία του μπορεί να είναι επικείμενη. Αυτή η εξέλιξη υποδεικνύει την πιθανότητα ότι οι overclockers και οι αναθεωρητές που θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τον επεξεργαστή με απόδοση σε πραγματικό κόσμο θα μπορούν σύντομα να δοκιμάσουν αυτόν τον επεξεργαστή.

Η Intel δεν ξεχνά τους παλιούς της χρήστες στη νέα γενιά!

Η Intel δεν ξεχνά τους παλιούς της χρήστες στη νέα γενιά!

Η Intel θα παρέχει υποστήριξη LGA 1700 σε επεξεργαστές επόμενης γενιάς προσανατολισμένους στο AI. Αυτοί οι επεξεργαστές θα είναι προσανατολισμένοι στην απόδοση.

Επιπλέον, η δυνατότητα overclocking του i9 14900KS αναμένεται επίσης με ανυπομονησία. Η ικανότητά του να λειτουργεί σε μέγιστο όριο ισχύος 400 W, ακόμη και για σύντομες χρονικές περιόδους, δείχνει ότι ο επεξεργαστής μπορεί να έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης όταν πιεστεί στα όριά του.

Η Intel δεν έχει ανακοινώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το i9 14900KS, αλλά οι φήμες δείχνουν ότι μπορεί να ακολουθήσει παρόμοιο πρόγραμμα κυκλοφορίας με τα προηγούμενα μοντέλα της. Το i9 12900KS κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, ακολουθούμενο από το i9-13900KS τον Ιανουάριο. Επομένως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το i9-14900KS να κυκλοφορήσει μεταξύ αυτών των δύο ημερομηνιών.

Τι νομίζετε; Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Comments (No)

Leave a Reply