Αξίζει 9500 TL: κριτική Omix X7


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το Omix X7 είναι ένα μοντέλο smartphone που κυκλοφόρησε πρόσφατα και τραβάει την προσοχή με την προσιτή τιμή του. Τι προσφέρει λοιπόν αυτό το μοντέλο και αξίζει την τιμή; Η κριτική του Omix X7 είναι εδώ.

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Omix X7

Το Omix X7 έχει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Δίνει μια κορυφαία αίσθηση με το γυάλινο πίσω κάλυμμα και το μεταλλικό σκελετό. Τηλέφωνο Μεγάλη οθόνη 6,78 ιντσώνυπάρχει. Οθόνη με πάνελ IPS LCD, ανάλυση Full HD + και ρυθμό ανανέωσης 120 HzΠροσφέρει Η φωτεινότητα της οθόνης και η ακρίβεια των χρωμάτων είναι επίσης αρκετά ικανοποιητικές.

Omix X7, Από τον επεξεργαστή MediaTek Helio G99 παίρνει τη δύναμή του. 16 GB RAM (+8 VRAM) και 128 GB εσωτερική μνήμη Προσφέρει αρκετή απόδοση για καθημερινή χρήση. Δοκιμάσαμε επίσης το τηλέφωνο σε παιχνίδια και μπορέσαμε να παίξουμε τα περισσότερα παιχνίδια σε μεσαίες ρυθμίσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο πίσω μέρος του Omix X7 Κύρια κάμερα 50 MP, κάμερα υπερευρείας 8 MP και κάμερα macro 2 MPΔιαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας που περιλαμβάνει α. Η κύρια κάμερα τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η υπερευρυγώνια κάμερα είναι ιδανική για λήψεις τοπίων. Η macro κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοντινές φωτογραφίες. Στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου Κάμερα selfie 16 MP είναι διαθέσιμο. Η selfie κάμερα βγάζει επίσης ικανοποιητικές φωτογραφίες.

Omix X7, Μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh Έρχεται με Αυτή η μπαταρία μπορεί εύκολα να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα ακόμα και με έντονη χρήση. τηλέφωνο επίσης Γρήγορη φόρτιση 33W υποστηρίζει επίσης Omix X7, Λειτουργικό σύστημα Android 13 Ερχεται με

Comments (No)

Leave a Reply