Ανασκόπηση 2ης γενιάς Xiaomi Mi Box S 4K


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Γνωρίζατε ότι η αναβάθμιση της παλιάς τηλεόρασής σας δεν είναι πλέον μια δαπανηρή διαδικασία; Το Xiaomi TV Box S 2ης γενιάς σάς επιτρέπει να μετατρέψετε την παλιά σας τηλεόραση σε Android TV μόνο με ένα καλώδιο HDMI, έναν προσαρμογέα και ένα τηλεχειριστήριο. Αυτή η μικρή συσκευή τραβάει την προσοχή με τις επιδόσεις της και είναι διαθέσιμη στους χρήστες με τη δεύτερη γενιά της. Η κριτική 2ης γενιάς του Xiaomi Mi Box S είναι εδώ.

Κριτική 2ης γενιάς Xiaomi TV Box S 4K

SDNshiftdelete.net

Για να αγοράσετε Xiaomi TV Box S 4K 2ης γενιάς: https://app.hb.biz/Phk7hUrbIvBj

Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή: συνδέστε το καλώδιο HDMI, συνδέστε τον προσαρμογέα στην πρίζα και ξεκινήστε τη συσκευή επιλέγοντας την είσοδο HDMI στην τηλεόρασή σας. Εάν έχετε λογαριασμό Google, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης αμέσως. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Google, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν. Στη συνέχεια, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση της συσκευής αποδεχόμενοι τους όρους χρήσης, οι οποίοι συνήθως χρειάζονται λιγότερο από 10 λεπτά.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι ότι η εναλλαγή μεταξύ των μενού είναι εξαιρετικά γρήγορη. Μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως κολλάει ή παγώνει. Είναι επίσης πολύ εύκολο να βρείτε και να κατεβάσετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε.

Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με Bluetooth και ανταποκρίνεται γρήγορα. Η χρήση γίνεται ακόμα πιο πρακτική με συντομεύσεις πληκτρολογίου που παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Netflix, το Prime Video και το YouTube. Επιπλέον, χάρη στο κουμπί φωνητικού βοηθού στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να δώσετε φωνητικές εντολές στη συσκευή, και πρέπει να σημειωθεί ότι λειτουργεί αρκετά καλά.

Αν ρωτήσετε γιατί να επιλέξετε το Xiaomi TV Box S 2ης γενιάς, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ότι ο επεξεργαστής είναι 20% πιο γρήγορος και η συσκευή πιο ανθεκτική. Με αυτόν τον τρόπο, η Android TV σας προσφέρει πιο ομαλή λειτουργία και αποδίδει πιο σταθερά μακροπρόθεσμα.

Μια άλλη ερώτηση για την οποία πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται είναι εάν αυτή η συσκευή μπορεί να ρυθμίσει την τηλεόραση IP. Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε τηλεόραση IP, αλλά μπορεί να μην είναι νόμιμη σε αυτήν τη χώρα, θα πρέπει να το λάβετε υπόψη.

Η τιμή του προϊόντος κυμαίνεται μεταξύ 1800 και 2000 TL. Όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω Διαδικτύου, είναι προτιμότερο να αγοράζετε από αξιόπιστους πωλητές ή απευθείας από τη Xiaomi. Τα πλαστά προϊόντα μπορούν να κυκλοφορούν στην αγορά και είναι σημαντικό να κάνετε αγορές από αξιόπιστες πηγές για να αποφύγετε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αργότερα.

Comments (No)

Leave a Reply