Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 4!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο κόσμος των smartphone είναι μάρτυρας μεγάλου ανταγωνισμού. Αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον αντικατοπτρίζεται επίσης στη βιομηχανία κινητών επεξεργαστών. Η Qualcomm, ένα από τα ισχυρότερα ονόματα σε αυτόν τον τομέα, τροφοδοτεί τα πιο ισχυρά smartphone με τους κορυφαίους επεξεργαστές της. Η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται για τον επόμενο κορυφαίο επεξεργαστή. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 4 έχει παρέλθει.

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο

Έχουμε μοιραστεί πολλές πληροφορίες για τον αναμενόμενο ναυαρχίδα επεξεργαστή μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν σήμερα, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4. Σύμφωνα με την ανάρτηση του επικεφαλής μάρκετινγκ της Qualcomm, Don McGuire, ο επεξεργαστής θα ανέβει στη σκηνή στο Snapdragon Summit, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Snapdragon 8 Gen 2 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022 και το Snapdragon 8 Gen 3 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023, μπορούμε να πούμε ότι η ακρίβεια είναι υψηλή.

Ημερομηνία κυκλοφορίας Snapdragon 8 Gen 4

Σύμφωνα με τα νέα που μοιραστήκαμε πριν, ο επεξεργαστής θα περάσει από τη διαδικασία κατασκευής N3E, στην οποία η TSMC χρησιμοποιεί τεχνολογία 3nm. Ο νέος επεξεργαστής πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος επεξεργαστής που κυκλοφόρησε με πυρήνες NUVIA. Η Qualcomm θα περιλαμβάνει 2 πυρήνες NUVIA Phoenix I και 6 πυρήνες NUVIA Phoenix M στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4.

Το μεσαίο τμήμα βρίσκεται σε άνοδο!  Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3

Το μεσαίο τμήμα βρίσκεται σε άνοδο! Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3

Το Digital Chat Station μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3. Εδώ είναι οι προδιαγραφές του Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3!

Το Snapdragon 8 Gen 4 εμφανίστηκε στο Geekbench 6 τον περασμένο μήνα. Κρίνοντας από τα αποτελέσματα απόδοσης, το χάσμα απόδοσης μεταξύ Android και iOS σταδιακά μειώνεται. Ο επεξεργαστής σημείωσε 2.845 στον μονοπύρηνο και 10.628 στον πολυπύρηνο. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει περίπου 46 τοις εκατό καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του, το Snapdragon 8 Gen 3.

Comments (No)

Leave a Reply