Ανακαλύφθηκε μια ευπάθεια ασφαλείας στους επεξεργαστές AMD Ryzen!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

AMDμερικοί Επεξεργαστές Ryzen Εντοπίστηκαν ευπάθειες ασφαλείας που επηρεάζουν Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εταιρείας, αυτές οι ευπάθειες βρίσκονται σε επίπεδο που θα μπορούσε να επιτρέψει στους χάκερ να αναλάβουν τον έλεγχο των συστημάτων. Προβλήματα μεταξύ επεξεργαστών AMD και μητρικών Σειριακή περιφερειακή διεπαφή Δηλώθηκε ότι προκλήθηκε από τη σύνδεση (SPI).

Η AMD εκδίδει προειδοποίηση ευπάθειας για τους επεξεργαστές Ryzen

Η AMD συνεργάζεται με κατασκευαστές μητρικών πλακών για να επιδιορθώσει τα τρωτά σημεία. Σε αυτό το πλαίσιο, άρχισε να προσφέρει νέο υλικολογισμικό για πολλές δημοφιλείς μάρκες. Ωστόσο, έχει δηλωθεί ότι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη όλα τα BIOS της μητρικής πλακέτας ώστε να περιλαμβάνουν τις ενημερώσεις κώδικα.

Τα τρωτά σημεία αναφέρθηκαν για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος. Η AMD παρουσίασε ενημερώσεις στο AMD Generic Encapsulated Software Architecture (AGESA) για να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα τρωτά σημεία SPI δεν επηρεάζουν όλους τους επεξεργαστές Ryzen.

Είναι το Apple Vision Pro μια απογοήτευση;

Είναι το Apple Vision Pro μια απογοήτευση;

Το Apple Vision Pro έρχεται στο προσκήνιο με νέα για την επιστροφή χρημάτων τη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Ωστόσο, έχει δηλωθεί ότι πολλά παλαιότερα μοντέλα που δεν έχουν λάβει ενημέρωση BIOS εξακολουθούν να κινδυνεύουν. Μεταξυ τους 4000 γρ Και 5000G APU Υπάρχουν πολλοί επεξεργαστές AMD όπως π.χ μητρική πλακέτα Στην άκρη 400 Και Μοντέλα της σειράς 500 Βρίσκεται. Έχει αναφερθεί ότι εκείνα τα μοντέλα που δεν έχουν λάβει ακόμη ενημέρωση BIOS εξακολουθούν να παραμένουν ευάλωτα.

Η AMD συνιστά στους χρήστες να ελέγχουν τη σελίδα του κατασκευαστή για να μάθουν ποια μητρική πλακέτα έλαβε την ενημέρωση του BIOS. Σε αυτό το πλαίσιο, συνιστάται στους χρήστες που λαμβάνουν ενημερώσεις να εγκαταστήσουν νέα πακέτα BIOS.

Αν και οι λεπτομέρειες των τρωτών σημείων δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομερώς, αναφέρθηκε ότι κακόβουλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να παραβιάσουν την ασφάλεια. αυτό επίσης Σε υπολογιστές Ryzen Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εκτελέσουν εξ αποστάσεως κώδικα και να διεισδύσουν στον υπολογιστή.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας στην ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply