Αναδιπλούμενο χειριστήριο παιχνιδιών: Παρουσιάστηκε το ROG Tessen!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η ASUS συνεχίζει να ανακοινώνει νέα μέλη της οικογένειας ROG στην CES 2024. Για πρώτη φορά στην Τουρκία, σας μεταφέραμε ένα unboxing του μοντέλου Strix Scar 18 και μια γενική περίληψη της εκδήλωσης ROG. Ενώ συνεχίζουν να έρχονται νέες πληροφορίες, η ASUS αποκάλυψε το νέο της μοντέλο ελεγκτή παιχνιδιών ROG Tessen.

SDNshiftdelete.net

Αναδιπλούμενο χειριστήριο παιχνιδιών: Χαρακτηριστικά ROG Tessen

Ενώ ορισμένα παιχνίδια μοιάζουν να προσφέρουν τις ανέσεις του σπιτιού με φυσικά, απλά χειριστήρια με οθόνη αφής, άλλα απαιτούν πραγματικά πλήρη, ακριβή χειριστήρια όπως φυσικά κουμπιά, χειριστήρια και D-Pads. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι το αναδιπλούμενο χειριστήριο παιχνιδιών ROG Tessen.

ROG Tessen

Το ROG Tessen έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε μια ποικιλία smartphone, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για σοβαρά παιχνίδια ακόμα και εν κινήσει. Μπορείτε να ρίξετε τα χειριστήρια πλήρους μεγέθους στο σακίδιό σας και να τα συνδέσετε στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, αλλά το Tessen ξεχωρίζει με τις ειδικά εργονομικές λαβές και την εύκολη αναδίπλωση του για να το κάνει πιο φορητό. Είναι σχεδιασμένο με ανθεκτικές γέφυρες αλουμινίου που παρέχουν εξαιρετικά σταθερή υποστήριξη για το τηλέφωνό σας και μαξιλαράκια υποστήριξης που προσαρμόζονται σε διαφορετικά μεγέθη τηλεφώνου.

Αυτό το χειριστήριο διαθέτει sticks ποιότητας κονσόλας, εργονομικές λαβές και ρυθμό ψηφοφορίας 500 Hz για να διασφαλίζεται η απόκριση σε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Τα κουμπιά προσώπου και το D-Pad εξοπλισμένα με μηχανικούς διακόπτες ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού παρέχοντας απτική ανάδραση, ενώ τα joysticks ALPS 18 mm προσφέρουν μεγάλο εύρος κίνησης για ακριβή έλεγχο. Επίσης, ιδανικές για αγώνες αγώνων, οι αναλογικές σκανδάλες προσφέρουν τελειοποιημένη χρήση επιτάχυνσης και φρεναρίσματος.

ROG Tessen

Τα χαρακτηριστικά της Tessen περιλαμβάνουν το κουμπί ROG, δύο πίσω πτερύγια που βρίσκονται κατά μήκος των λαβών για εύκολη πρόσβαση και πρόσθετους μοχλούς ελέγχου που μπορούν να προγραμματιστούν με προσαρμοσμένες εντολές. Η λειτουργία φωτισμού Aura RGB κάνει την εμπειρία παιχνιδιού πιο ευχάριστη με διαφορετικά εφέ φωτισμού που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και η λειτουργία άμεσης φόρτισης 18 W διασφαλίζει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Προδιαγραφές ASUS ROG Tessen

Συμβατότητα Android
Σύνδεση ενσύρματο
Βάρος 136 γρ
Διαστάσεις 191,5 x 92 x 40 mm (Διπλωμένο: 94 x 92 x 85 mm)
Θύρα εισόδου/εξόδου USB-C
Περιεχόμενα του κουτιού ROG Tessen, ελαστικά μαξιλαράκια στήριξης, επαναχρησιμοποιήσιμη βάση ελέγχου

Comments (No)

Leave a Reply