Έρχονται αυξήσεις στις τιμές των SSD! – ShiftDelete.Net


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Τα τελευταία χρόνια, οι αυξήσεις τιμών έχουν γίνει αναπόφευκτες για πολλά τεχνολογικά προϊόντα λόγω του αυξανόμενου πληθωρισμού και της ανόδου των συναλλαγματικών ισοτιμιών στη χώρα μας. Οι SSD (Solid State Drives) έχουν επίσης το μερίδιό τους σε αυτό. Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, μια άλλη μεγάλη αύξηση είναι καθ’ οδόν. Ωστόσο, αυτή η αύξηση θα σημειωθεί όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πόσο θα αυξηθεί λοιπόν η τιμή ενός SSD; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των SSD αυξανόμενη καταναλωτική ζήτηση Αναφέρεται ότι θα υπάρξουν αυξήσεις τιμών στο άμεσο μέλλον. Ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές αναμένεται να αυξήσουν τις τιμές, π Samsung Και Western Digital Οι εταιρείες λέγεται ότι επιδιώκουν να ενισχύσουν σημαντικά τα κέρδη τους μετά την οικονομική ύφεση πριν από λίγους μήνες.

Γιατί θα αυξηθεί η τιμή του SSD;

Για καταναλωτικούς SSD, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς TrendForce 10 έως 15 τοις εκατό Ενώ η αύξηση της τιμής αναμένεται να αυξηθεί μεταξύ 25 τοις εκατόΦήμες λένε ότι θα φτάσει μέχρι. Αλλά δεν θα σταματήσει εκεί.

SSD 1200 TB γίνεται πραγματικότητα!  Αλλά η τιμή θα είναι ενοχλητική

SSD 1200 TB γίνεται πραγματικότητα! Αλλά η τιμή θα είναι ενοχλητική

Πότε θα κυκλοφορήσει ο SSD Pure Storage 1200 TB; Τα μοντέλα επόμενης γενιάς που βασίζονται σε σχέδια DFM αντί για DRAM ενδέχεται να γίνουν σύντομα πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, θα υπάρξουν αυξήσεις τιμών τα επόμενα τρίμηνα και ο ρυθμός αύξησης θα είναι 40 τοις εκατόΘα φτάσει μέχρι. Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι οι τιμές είναι αυτή τη στιγμή στο φθηνότερο επίπεδο. Τέλος, αναφέρεται ότι αν και αυτή η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τους καταναλωτές, είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του κλάδου των SSD.

Σύμφωνα με την πηγή, η αύξηση στις τιμές των SSD θα αρχίσει να γίνεται αισθητή σύντομα. Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply