Έρχεται η φορητή ηλιακή οθόνη! Εδώ είναι τα specs


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το Eazeye Radiant, το οποίο εξοικονομεί ενέργεια αξιοποιώντας το ηλιακό φως, πρόκειται να φέρει επανάσταση στην αγορά φορητών οθονών. Αυτή η οθόνη συγκρίνεται με τις παραδοσιακές οθόνες 70 τοις εκατό Καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και προσφέρει ανώτερη οπτική ποιότητα σε εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας το φυσικό φως ως πηγή φωτός.

Eazeye Radiant: Μια επαναστατική οθόνη με ηλιακή ενέργεια

“Transflective” LCD (TLCD) Χάρη στην τεχνολογία του, το Radiant παράγει φωτεινές και καθαρές εικόνες, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους κάτω από το φως του ήλιου. Eazeye Radiant 15.6 ίντσα 1080p οθόνη αφήςπαρέχει μια εμπειρία σαν tablet.

Η λεπτή και ελαφριά δομή της συσκευής προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όσον αφορά τη φορητότητα και την ευκολία χρήσης. Με την ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματου κατοπτρισμού οθόνης, το Radiant μπορεί εύκολα να αντιστοιχιστεί με διάφορες συσκευές, προσφέροντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη εμπειρία οθόνης οπουδήποτε.

4 μεγάλα λάθη που γίνονται όταν αγοράζετε μια οθόνη παιχνιδιών!

4 μεγάλα λάθη που γίνονται όταν αγοράζετε μια οθόνη παιχνιδιών!

Ένα από τα απαραίτητα για μια καλή εμπειρία παιχνιδιού είναι η οθόνη. Πώς λοιπόν επιλέγουμε μια οθόνη παιχνιδιών; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Radiant προσφέρει ενεργειακή απόδοση καταναλώνοντας 70 τοις εκατό λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από τις παραδοσιακές οθόνες. Αυτό αντανακλά μια οικολογική προσέγγιση στο σχεδιασμό και παρέχει εξοικονόμηση κόστους μειώνοντας την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, σε σύγκριση με τις τυπικές οθόνες 100 nit, οι πιο φωτεινές και καθαρότερες εικόνες λαμβάνονται σε εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας μια φυσική πηγή φωτός. Το σώμα από αλουμίνιο της Radiant, δύο θύρες USB-C και ένα θύρα mini-HDMI Περιέχει. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την οθόνη τόσο ανθεκτική όσο και ευέλικτη.

SDNshiftdelete.net

Συμβατό με VESA Προσφέρει εύκολη τοποθέτηση σε γραφείο ή τραπέζι. Το Eazeye Radiant ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας φορητών οθονών. Αυτή η καινοτόμος συσκευή θεωρείται ιδανική λύση για επαγγελματίες και ταξιδιώτες, ειδικά όσους εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους.

Με χαρακτηριστικά όπως ενεργειακή απόδοση, ανθεκτικότητα και ευελιξία, το Eazeye Radiant προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση. Το Eazeye Radiant εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αγορά φορητών οθονών με την ενεργειακή του απόδοση και την ευκολία χρήσης σε εξωτερικούς χώρους.

Οι καταναλωτές θα έχουν πλέον την επιλογή μιας οθόνης που παρέχει καθαρή και άνετη θέα σε όλες τις συνθήκες, ενώ παράλληλα είναι φιλική προς το περιβάλλον. Αυτή η τεχνολογική καινοτομία αναμένεται να θέσει νέα πρότυπα στην αγορά κινητών και φορητών οθονών.

Λοιπόν, πιστεύετε ότι οι φορητές οθόνες μπορούν να επιβιώσουν στην αγορά; Μπορείτε να γράψετε τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply