Ένα ultrabook που μπορεί να παίξει παιχνίδια! Αξιολόγηση ASUS ZenBook 14!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

asus“Δόξα AMD Ryzen 7000 σειριακός επεξεργαστής και radeon νέα μονάδα γραφικών ZenBook μοντέλο Κριτική ZenBook 14 ο καλεσμένος μας. Η κριτική ASUS ZenBook 14 είναι εδώ.

Asus ZenBook 14 Review

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την κριτική μας γραπτώς, αλλά για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την κριτική μας στο βίντεο, σας αφήνουμε το βίντεο χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Εάν θέλετε να διαβάσετε την κριτική γραπτώς, μπορείτε να συνεχίσετε το άρθρο μας κάτω από το βίντεο. Απολαύστε την παρακολούθηση…

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Asus Zenbook 14 OLED UM3402

Χαρακτηριστικά Asus ZenBook 14

Ξεκινάμε την κριτική μας με το σχέδιο. με οθόνη 14 ιντσών Asus ZenBook 14Είναι 16,9 χιλιοστά πάχος και βάρος 1,39 κιλά.

Πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Asus ZenBook 14, Υπάρχει επίσης μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένη στο κουμπί λειτουργίας. Μαζί με την κάμερα επί της οθόνης, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου προσφέρεται επίσης στους χρήστες μαζί με την υποστήριξη Windows Hello.

Όταν κοιτάμε το touchpad και κάτω από το πληκτρολόγιο ErgoSense που έχουμε συνηθίσει από τα μοντέλα ZenBook της Asus, βλέπουμε το Asus NumberPad 2.0. Μπορείτε να ανοίξετε τους αριθμούς στην επιφάνεια αφής με το κουμπί αριθμητικού πληκτρολογίου που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της επιφάνειας αφής. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Το σώμα του Asus ZenBook 14, το οποίο διαθέτει μεντεσέ ErgoLift 180 μοιρών, είναι κατασκευασμένο από υλικό αλουμινίου. Είναι επίσης ένα στρατιωτικά δοκιμασμένο μοντέλο φορητού υπολογιστή. Όταν κοιτάμε τις θύρες εισόδου και εξόδου, υπάρχει μια θύρα USB 3.2 Type A στα αριστερά. Όταν κοιτάμε στη δεξιά πλευρά, υπάρχουν HDMI, υποδοχή ήχου 3,5 mm και 2 mini DisplayPort σε μορφή USB Type C. Μπορείτε να συνδέσετε συνολικά 3 οθόνες σε αυτό το μοντέλο φορητού υπολογιστή με HDMI.

asus zenbook 14 κριτική

Το σύστημα διαθέτει επίσης μια μικρή συσκευή ανάγνωσης καρτών όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε μια κάρτα microSD. Η ύπαρξη συσκευής ανάγνωσης καρτών είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τους δημιουργούς περιεχομένου.

Το Asus ZenBook 14 διαθέτει οθόνη IPS 14 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1600 pixel. Το προϊόν διαθέτει επίσης εκδόσεις οθόνης. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι 60 Hz. Η οθόνη με πιστοποίηση TÜV Rheinland εκπέμπει λιγότερο μπλε φως και δεν κουράζει τα μάτια.

Με τον επεξεργαστή AMD Ryzen 7 7730U, το Asus ZenBook 14 χρησιμοποιεί μια ενημερωμένη GPU Radeon χρησιμοποιώντας τον πυρήνα GPU Barcelo. Ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες του επεξεργαστή και της μονάδας γραφικών Radeon, που προσφέρουν επιτυχημένη απόδοση σε πολλές διαδικασίες, όπως η επεξεργασία βίντεο και εικόνας και το gaming.

Το AMD Ryzen 7 7730U, το οποίο έχει 8 φυσικούς πυρήνες και 16 threads, τρέχει στα 2 GHz από προεπιλογή. Η ταχύτητα του Boost επεξεργαστή μπορεί να φτάσει έως και τα 4,5 GHz. Ο επεξεργαστής, που κατασκευάζεται με τεχνολογία κατασκευής 7 nm, χρησιμοποιεί 4 MB μνήμης cache L2 και 16 MB L3.

Το πιο εντυπωσιακό μέρος αυτού του επεξεργαστή είναι ότι έχει τιμή TDP μόνο 15w.
Η μονάδα γραφικών Radeon με πυρήνα Barcelo που χρησιμοποιείται είναι επίσης ενσωματωμένη στον επεξεργαστή. Ο αριθμός των textures στη μονάδα γραφικών Radeon, η οποία έχει 8 πυρήνες γραφικών, είναι 512. Η μονάδα γραφικών χρησιμοποιεί επίσης 512 MB μνήμης RAM LPDDR4 από το σύστημα για τη δική της εργασία.

Η απόδοση της μονάδας γραφικών σε αυτούς τους επεξεργαστές, που ονομάζονται επίσης APU, είναι πολύ σημαντική. Σε υπολογιστές που δεν διαθέτουν εξωτερική κάρτα γραφικών, τα συστήματα APU μας επιτρέπουν να παίζουμε παιχνίδια και να εκτελούμε εργασίες όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας με υψηλότερη απόδοση.

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια όπως το Counter Strike 2 ελεύθερα σε ανάλυση FHD σε μεσαίες έως υψηλές μικτές ρυθμίσεις. Ομοίως, έχετε ένα πλεονέκτημα όταν χρησιμοποιείτε προγράμματα όπως το Premier Pro, το Cap Cut ή το Photoshop σε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο ή οπτικής επεξεργασίας. Ο υπολογιστής, ο οποίος διαθέτει 16 GB μνήμης RAM και 512 GB SSD, διαθέτει επίσης υποστήριξη WiFi 6E.

Μπαταρία και χαρακτηριστικά ήχου Asus ZenBook 14

Το ZenBook 14, το οποίο διαθέτει ηχοσύστημα που υποστηρίζεται από Harman Kardon, μπορεί να ενισχύσει τον ήχο κατά 350 τοις εκατό χωρίς να τον παραμορφώσει, χάρη στον ενισχυτή που βρίσκεται μέσα. Μπορείτε να αισθανθείτε ακόμα περισσότερο την ισχύ εξόδου του ήχου, ειδικά όταν το συνδέετε σε ακουστικά ή σε σύστημα ήχου.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε ήχο και βίντεο χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη στο My Asus. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε μια πιο επαγγελματική εμπειρία συνάντησης.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και την απόδοση του ανεμιστήρα μέσω του My Asus. Σε αθόρυβη λειτουργία και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, μπορείτε να επιτύχετε τόσο αθόρυβη λειτουργία όσο και μεγάλη εξοικονόμηση μπαταρίας.

Το Asus ZenBook 14, το οποίο διαθέτει μπαταρία 75 watt, φορτίζεται με έναν προσαρμογέα USB Type-C 65w. Μπορείτε επίσης να το φορτίσετε μέσω Type C με άλλους αντάπτορες που υποστηρίζουν ρεύμα.

Comments (No)

Leave a Reply