Ένα συγκινητικό μήνυμα από την Ilayda Alishan: “Όλα σου τα χαμόγελα είναι στο μυαλό μου”


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ένα συγκινητικό μήνυμα από την Ilayda Alishan:

Η Ilayda Alishan, η οποία συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές, τίμησε τη μητέρα της στα γενέθλιά της. Η Alishan, που βίωσε τον πόνο της μητέρας της ως νεαρή γυναίκα, μας άγγιξε με το μοίρασμα της.

Ο Alishan, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες της μητέρας του, έγραψε: «Θυμάμαι όλα σου τα χαμόγελα… χρόνια πολλά μητέρα μου άγγελέ μου».

Συγκινητικό μήνυμα από την İlayda Alişan: Όλα τα χαμόγελά σας είναι στο μυαλό μου

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Αγαπητή μαμά, ακόμα κι αν με αγαπάς όσο τα νύχια σου, θα σε αγαπώ όσο τον κόσμο», γράφει η συσκευασία δώρου που μοιράστηκε ο διάσημος ηθοποιός. Το μήνυμα του κοριτσιού “Ilayda” τράβηξε την προσοχή.

Κάτω από τις φωτογραφίες της Αλισάν, η αδερφή της έγραψε: «Θυμάμαι τη μέρα που έκανες αυτό το δώρο στη μητέρα μου και την ευτυχία της σαν σήμερα». «Θέλω να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά στα χέρια που έφτιαξαν αυτό το δαχτυλίδι και στην παιδική καρδιά που έγραφε αυτές τις νότες όπως θυμάμαι εκείνες τις εποχές…» σχολίασε.

Συγκινητικό μήνυμα από την İlayda Alişan: Όλα τα χαμόγελά σας είναι στο μυαλό μου

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΑΡΔΙΑΚΟΣ

Ο Alishan, ο οποίος μίλησε για την παιδική του ηλικία στην προηγούμενη συνέντευξή του στον Hakan Gence, είπε, «Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θυμάσαι από την παιδική σου ηλικία;» στην ερώτηση· “Όταν ήμουν 6-7 χρονών θυμήθηκα μια στιγμή που με ξύπνησε η μητέρα μου για να με στείλει σχολείο και μαγείρεψε αυγά. Το βλέπω συχνά”, απάντησε.

Η όμορφη ηθοποιός είπε: “Ήμουν ένα χαρούμενο παιδί. Μεγαλώσαμε σε μια μισή αλλά ευτυχισμένη οικογένεια”. «Χάσαμε τη μητέρα μου από καρκίνο όταν ήμουν 9 ετών. Έχω μια αδερφή που με φρόντιζε και με έκανε σαν μητέρα. Ο πατέρας μου (Ramzi Alishan) ήταν δημοσιογράφος και δούλευε στην εφημερίδα για χρόνια. Μας αγκάλιασε με τη συμπόνια του και μας έθρεψε με αγάπη. Είχαμε ένα ζεστό σπίτι και το έχουμε ακόμα», είπε.

Comments (No)

Leave a Reply