Ένας YouTuber έφτιαξε ένα MacBook “χωρίς πλαίσιο”.


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο YouTuber Luke Miani, ο οποίος κάνει βίντεο με την έννοια των τεχνολογικών πειραμάτων, έφερε μια έξυπνη λύση στα παραδοσιακά πλαίσια MacBook. Οι φουτουριστικές ιδέες MacBook χωρίς πλαίσιο έχουν προσελκύσει εδώ και καιρό την προσοχή των λάτρεις της τεχνολογίας. Το πείραμα του Miani μπορεί να είχε συνειδητοποιήσει αυτή την ιδέα.

Ένα MacBook χωρίς πλαίσιο μπορεί να κατασκευαστεί με το Apple Vision Pro

Το Apple Vision Pro μπορεί να είναι μια εικονική οθόνη υψηλής ποιότητας με τιμή 3.500 $. Η Miani χρησιμοποιεί το Vision Pro για να μετατρέψει το MacBook του σε αυτό που αποκαλεί «ακέφαλη» συσκευή. Το concept μπορεί να φαίνεται περίεργο με την πρώτη ματιά, αλλά η εφαρμογή του είναι εκπληκτικά απλή.

SDNshiftdelete.net

Στο λεπτομερές βίντεό του στο YouTube, ο Miani δείχνει πώς να μεταμορφώσετε ένα Apple M2 MacBook Air 2022 σε ένα κομψό και χωρίς περιθώρια, έτοιμο για σύνδεση Apple Vision Pro. Αφαιρώντας την οθόνη του MacBook και εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες εικονικής οθόνης του Vision Pro, μπορεί να επιτευχθεί μια απρόσκοπτη και χωρίς πλαίσιο υπολογιστική εμπειρία.

Ενώ η διαδικασία αποσύνδεσης ενός MacBook μπορεί να φαίνεται τρομακτική, η Miani δείχνει στους θεατές ότι η διαδικασία είναι εύκολη με τα σωστά εργαλεία και καθοδήγηση. Ωστόσο, εάν δεν είστε έμπειροι, συνιστά επίσης να δοκιμάσετε αυτήν τη διαδικασία μόνο εάν έχετε MacBook με κατεστραμμένη οθόνη.

Η Apple απέσυρε την υποστήριξη από το θρυλικό MacBook Pro!

Η Apple απέσυρε την υποστήριξη από το θρυλικό MacBook Pro!

Η υποστήριξη για το MacBook Pro 13 ιντσών 2012 έληξε. Τι θα γίνει με τον υπολογιστή, το τελευταίο MacBook της Apple με μονάδα οπτικού δίσκου;

Η ελκυστικότητα ενός MacBook χωρίς πλαίσιο είναι προφανής. Επιπλέον, για τους χρήστες που δίνουν προτεραιότητα στην αισθητική και την απρόσκοπτη ενσωμάτωση, ένα MacBook χωρίς πλαίσιο θα μπορούσε επίσης να έχει θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις του Vision Pro.

Η δημιουργία ενός MacBook χωρίς πλαίσιο από τον Luke Miani που χρησιμοποιεί το Apple Vision Pro ανοίγει μια εντελώς διαφορετική πόρτα για το τι μπορεί να γίνει με το Vision Pro. Τι νομίζετε; Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Comments (No)

Leave a Reply