Έκτακτη είδηση: Πού γυρίστηκε το Enemy for Love; Πού είναι το Karaburun και η Belen; Αναρωτιέστε την τοποθεσία των γυρισμάτων του Enemy to Love! Αναρωτιέσαι που είναι τα 16 πιάτα!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Έκτακτη είδηση: Πού γυρίστηκε το Enemy for Love;  Πού είναι το Karaburun και η Belen;  Αναρωτιέστε την τοποθεσία των γυρισμάτων του Enemy to Love!  Αναρωτιέσαι που είναι τα 16 πιάτα!

Τοποθεσία λήψης από Enemy to Love! Παράγεται από την Acunmedya, σε σκηνοθεσία Mesude Erarslan και σενάριο Eylem Canpolat.
Η σειρά «Aşka Enemy» σε σενάριο Ozan Aksungur ετοιμάζεται να υποδεχτεί σύντομα τους τηλεθεατές του TV8. Πού γυρίστηκε όμως η τηλεοπτική σειρά Aşka Enemy;

Πού γυρίστηκε το Enemy of Love;

Η τηλεοπτική σειρά Aşka Enemy γυρίστηκε στη Σμύρνη. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς γυρίστηκε στη Σμύρνη Karaburun. Ο κόλπος όπου γυρίστηκαν οι Inci και Doctor Uygar είναι ο Beyaz Kayalar Bay στη Σμύρνη Karaburun. Το Belen, που αναφέρεται στη σειρά, είναι μια γειτονιά Menemen στη Σμύρνη.

Το γεγονός ότι υπάρχουν 16 πινακίδες στα αυτοκίνητα της σειράς δημιούργησε επίσης ένα ερωτηματικό στο μυαλό των ανθρώπων. Η πινακίδα 16 ανήκει στην επαρχία της Προύσας στην Τουρκία.

Comments (No)

Leave a Reply