Έκτακτη είδηση: Ποιοι αποκλείστηκαν από το Survivor; Ο Ersin ή ο Doğukan εξαλείφθηκε; Τι συνέβη στο Survivor στις 10 Ιανουαρίου 2024!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Έκτακτη είδηση: Ποιοι αποκλείστηκαν από το Survivor;  Ο Ersin ή ο Doğukan εξαλείφθηκε;  Τι συνέβη στο Survivor στις 10 Ιανουαρίου 2024!

Υπάρχει ενθουσιασμός από το στάδιο της αποβολής μεταξύ Σερκάν και Ερσίν στο Survivor. Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έφτασαν στο δικαστήριο αποκλεισμού ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όλη την εβδομάδα. Εξαλείφθηκε ο Σερτζάν ή ο Ερσίν;

Ποιος αποκλείστηκε από το Survivor;

Το όνομα που αποκλείστηκε στο Survivor θα ανακοινωθεί απόψε. Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός ανάμεσα στον Σερτζάν και τον Ερσίν. Ο ηττημένος του αγώνα θα παίξει μια μονομαχία αποκλεισμού με τον Doğukan και θα αποχαιρετήσει το νησί.
Έκτακτη είδηση: Ποιοι αποκλείστηκαν από το Survivor;  Ο Ersin ή ο Doğukan εξαλείφθηκε;  10 Ιανουαρίου 2024 Τι συνέβη στο Survivor;

Οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν στους αγώνες τα εξής:

Serjan: Όταν είδα τον καρδιακό μου ρυθμό στο τελευταίο παιχνίδι, προσευχήθηκα να μην περάσω στο δεύτερο παιχνίδι. Συγχαίρω επίσης τον αδελφό Ερσίν και τον ευχαριστώ.

Έρσιν: Το πέντε-μηδέν είναι μια θλιβερή ήττα. Χάρηκα κάποια στιγμή. Αν είχε τελειώσει κοντά. Η ομάδα μου θα ήταν χαρούμενη, αλλά θα τρέξαμε εννέα μαθήματα. Η ενέργειά μου έμεινε με τον Dogukan. Για να δούμε ποιος θα βγει πρώτος και στους δύο μας και θα κάνει το σουτ, θα κερδίσει.

Ντογκουκάν: Εύχομαι στον Ερσίν ταχεία ανάρρωση για τη μονομαχία που έχασε. Είτε έρθει ο Serjan είτε ο Ersin, είναι συμπαίκτης μου. Δεν έχει σημασία με ποιον θα παρακολουθήσω το μάθημα. Το σκορ θα τελειώσει στο σουτ. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν.

Ο Ερσίν Κορκού ήταν η ομάδα που πήγε στο Survivor με σκορ 5-1.

Ποιος αποκλείστηκε από το Survivor;

Το όνομα που αποχαιρέτησε το Survivor ήταν Doğukan Manço. Αποχαιρετώντας το νησί, ο Dogukan είπε, “Ήταν καλό πράγμα.” Έχω απίστευτους αντιπάλους απέναντί ​​μου. Είναι όλοι άνθρωποι για τους οποίους πρέπει να είμαστε περήφανοι. Άνθρωποι που δούλεψαν πολύ καλά. Νόμιζαν ότι αυτός ο τύπος ήταν ανόητος, αλλά τα κατάφερα όλα ξύνοντας τα νύχια του. Δεν περίμενα να αποκλειστώ τόσο νωρίς. Θέλω να παρευρεθώ στο επόμενο All Star. Θέλω μια λέξη από τον αδελφό Ακούν. Σας γνώρισα όλους έναν προς έναν. Σας αγάπησα όλους.

Comments (No)

Leave a Reply