Έκτακτα νέα: Ποιοι αποκλείστηκαν από το MasterChef; Ποιος πήγε στο MasterChef την 1η Οκτωβρίου 2023; Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Έκτακτα νέα: Ποιοι αποκλείστηκαν από το MasterChef;  Ποιος πήγε στο MasterChef την 1η Οκτωβρίου 2023;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!


Ανακοινώθηκε το αποκλεισμένο όνομα του διαγωνισμού MasterChef Τουρκίας αυτής της εβδομάδας, που μεταδόθηκε από το TV8 και στην κριτική επιτροπή του οποίου συμμετείχαν οι Somer Sivrioglu, Danilo Zana και Mehmet Yalcankaya. Ποιος όμως εξαλείφθηκε;

Ποιος πήγε στο MasterChef;

Το όνομα που θα εξαλειφθεί στο MasterChef θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι Batuhan, Eren, Kıvanç, Esra, Barış, Uğur και Tanya είναι μεταξύ των ονομάτων που μπαίνουν στο pot.
Η Esra ήταν το πρώτο όνομα που γλίτωσε από τον γύρο του αποκλεισμού. Ο Barash παρήγαγε το δεύτερο καλύτερο πιάτο της βραδιάς και εξασφάλισε ότι θα παραμείνει στον διαγωνισμό για άλλη μια εβδομάδα.

Τρίτη θέση για τη βραδιά ήταν ο Eren.

Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στους τέσσερις τελευταίους ήταν οι Uğur, Tanya, Batuhan και Kıvanç. Το πιάτο του σεφ θα καθορίσει τον διαγωνιζόμενο που θα αποκλειστεί ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα ονόματα.

Οι διαγωνιζόμενοι που κάνουν το πιάτο του Chef Somer το καλύτερο θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται.

Το όνομα του πιάτου του Chef Somer είναι Perde Pilaf…

Έκτακτα νέα: Ποιοι αποκλείστηκαν από το MasterChef;  1 Οκτωβρίου 2023 Ποιος αποχώρησε από το MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό.


Comments (No)

Leave a Reply