Έκτακτα νέα: Ποιοι αποκλείστηκαν από το MasterChef; Ποιος πήγε στο MasterChef στις 24 Σεπτεμβρίου 2023; Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Έκτακτα νέα: Ποιοι αποκλείστηκαν από το MasterChef;  Ποιος πήγε στο MasterChef στις 24 Σεπτεμβρίου 2023;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον αγώνα!


Ανακοινώθηκε το αποκλεισμένο όνομα του διαγωνισμού MasterChef Τουρκίας αυτής της εβδομάδας, που μεταδόθηκε από το TV8 και στην κριτική επιτροπή του οποίου συμμετείχαν οι Somer Sivrioglu, Danilo Zana και Mehmet Yalcankaya. Ποιος όμως εξαλείφθηκε;

Ποιος πήγε στο MasterChef;

Ανακοινώθηκε το όνομα που καταργήθηκε στο MasterChef. Οι Sefa, Kerem, Azize και Tanya παρέμειναν στον προκριματικό γύρο. Για να αποφύγουν τον αποκλεισμό, οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίστηκαν για να κάνουν το πιάτο πιο κοντά στο πιάτο του σεφ που είχε ετοιμάσει ο σεφ Danilo.

Μια δύσκολη διαδικασία περιμένει τους διαγωνιζόμενους που θα φτιάξουν το πιάτο με το όνομα La Melanzane e la Ricotta.

Έκτακτα νέα: Ποιοι αποκλείστηκαν από το MasterChef;  24 Σεπτεμβρίου 2023 Ποιος αποχώρησε από το MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό.
Η Τάνια ήταν η πρώτη που ξέφυγε από το καλάθι στον διαγωνισμό MasterChef Türkiye. Ένα άλλο όνομα που επέζησε από το στεφάνι και συνέχισε να αγωνίζεται ήταν η Azizeh.

Στα δύο τελευταία έμειναν οι Σεφά και Κερέμ. Ο ένας από τους δύο διαγωνιζόμενους αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό.

Ο Κερέμ είπε: «Θα στεναχωρηθώ πολύ αν φύγω χωρίς να δω τον Ουγούρ».

Έκτακτα νέα: Ποιοι αποκλείστηκαν από το MasterChef;  24 Σεπτεμβρίου 2023 Ποιος αποχώρησε από το MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον αγώνα.

Η Sefa ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχαιρέτησε το MasterChef Τουρκίας.

Οι σεφ προειδοποίησαν τον Κερέμ και είπαν: «Η φιλοδοξία είναι κάτι καλό, αλλά το να τις αντικατοπτρίζεις στο φαγητό σου είναι κακό». «Θα πληγωθείς, τι νόημα έχει να κλωτσάς το κοντέρ;» πρόσθεσε.

Η Sefa είπε: «Δεν μπορούσα να συνενώσω την ψυχολογία μου. Δεν θα αφήσω αυτό το επάγγελμα. Θα πάω μέχρι τέλους. Θα δεις περισσότερα από μένα. Ούτε ο κόσμος ούτε η Τουρκία μπορούν να μου ξεφύγουν στη γαστρονομική βιομηχανία. ” αυτός είπε.Ποιος είναι ο MasterChef Sefa;  Αποκλείστηκε ο Sefa Okyay Kılıç;  Instagram του MasterChef Sefa

Ποιος είναι ο MasterChef Sefa; Αποκλείστηκε ο Sefa Okyay Kılıç; Instagram του MasterChef SefaΗ Safa είπε επίσης: Η ιστορία μου τελειώνει εδώ, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζεται. Θα το δει όλος ο κόσμος. Ήθελα να χαλαρώσω τη σοβαρότητα του ανταγωνισμού με μικρά αστεία. Χαίρομαι που είχα το θάρρος να συμμετάσχω ξανά σε αυτή την περιπέτεια. Ήμουν εδώ 11 εβδομάδες. Πίστευα ότι αν είχα ακολουθήσει το σωστό δρόμο, θα ήμουν εδώ για τουλάχιστον άλλες 10 εβδομάδες. Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να φορέσω ξανά αυτή τη σαλιάρα κατά τη διάρκεια της σεζόν μου. Είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να φορέσω ξανά αυτή την ποδιά. Είχα μια μεγάλη ευκαιρία αλλά δυστυχώς την τελείωσα σε αυτή τη φάση.


Comments (No)

Leave a Reply