Έκπτωση Nvidia RTX 2000 ADA Generation!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

NVIDIAτο νεότερο μέλος της σειράς καρτών γραφικών σταθμών εργασίας. Γενιά RTX 2000 ADA το εκτόξευσε. Χτισμένο στην αρχιτεκτονική Ada Lovelace, το RTX 2000 υπόσχεται αυξημένη απόδοση για δημιουργούς περιεχομένου και σταθμούς εργασίας. Η NVIDIA έκανε επίσης ορισμένες προσαρμογές τιμών.

Τι υπόσχεται η γενιά NVIDIA RTX 2000 ADA;

Το έβδομο μοντέλο της σειράς σταθμών εργασίας RTX της NVIDIA, RTX 2000 στη σειρά GPU AD107 Έρχεται με.Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικές εργασίες όπως τρισδιάστατη μοντελοποίηση, απόδοση και μετάδοση βίντεο. Προσφέρει έως και 1,5 φορές υψηλότερη απόδοση από το προηγούμενο μοντέλο, το RTX A2000.

Γενιά RTX 2000 ADA, η οποία περιλαμβάνει την τρίτη γενιά πυρήνων RT. Προσφέρει έως και 1,7 φορές ταχύτερη ανίχνευση ακτίνων για φωτορεαλιστική απόδοση. Επιπλέον, οι πυρήνες Tensor τέταρτης γενιάς αυξάνουν την απόδοση της τεχνητής νοημοσύνης έως και 1,8 φορές.

Το παιχνίδι με βαθμολογία 9/10 έχει έκπτωση 91 τοις εκατό στο Steam!

Το παιχνίδι με βαθμολογία 9/10 έχει έκπτωση 91 τοις εκατό στο Steam!

Το Civilization VI Platinum Edition πωλείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το θρυλικό παιχνίδι στρατηγικής πωλείται με έκπτωση 91% στο Steam εδώ και χρόνια.

Μόνο RTX 2000 70 watt Μπορεί να λειτουργεί με ρεύμα. Επίσης 4 GB περισσότερα από το RTX A2000, 16 GB GDDR6 Παρέχει χώρο μνήμης. έως και τέσσερις οθόνες 4K στα 120 Hz ή Δύο οθόνες 8K στα 60 Hz Δηλώθηκε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει. Στις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνονται το DLSS 3 και ο προηγμένος κωδικοποιητής βίντεο AV1.

Η NVIDIA είπε ότι το RTX 2000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενσωματωμένα συστήματα και περιφερειακούς υπολογιστές εκτός της δημιουργίας περιεχομένου. Χάρη στον ισχυρό αλλά αποτελεσματικό σχεδιασμό του, θα λαμβάνει χώρα σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η κατασκευή και το λιανικό εμπόριο. Αυτό θα βοηθήσει στην επεξεργασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και στις επιχειρήσεις με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη.

Νέος Τιμή RTX 2000 ADA Generation λαμβάνοντας υπ ‘όψιν ότι 625 δολάρια ορίστηκε ως . Η NVIDIA στοχεύει να επεκτείνει την ηγετική της θέση στην αγορά επαγγελματικών σταθμών εργασίας με το νέο μοντέλο.

Comments (No)

Leave a Reply