Έκπληξη Macit Koper στην τηλεοπτική σειρά “Yargı”


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Έκπληξη Macit Koper στην τηλεοπτική σειρά


Το δικαστήριο, το οποίο ήταν η συζήτηση τόσο της Τουρκίας όσο και του κόσμου με κάθε επεισόδιο και κατέλαβε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, ξεκινά γρήγορα την τρίτη σεζόν του. Ο πρωταγωνιστής Masit Koper θα εμφανιστεί μπροστά στους τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο της σειράς που καθήλωσε τους τηλεθεατές μπροστά στην οθόνη την περασμένη Κυριακή. Ήταν θέμα μεγάλης περιέργειας για το ποιος χαρακτήρας θα εμφανιζόταν στην οθόνη ο Κόπερ.

Στο καστ της δημοφιλούς σειράς? Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskin, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Türkya y , Τον συνοδεύουν μάστορες και νέα ονόματα όπως οι Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli και Alican Altun Onur Tekin.

Η σειρά Verdict, όπου η βασική σεναριογράφος της Sema Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη του Ali Bilgin, βρίσκεται στο Kanal D με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο την Κυριακή στις 20.00.


Comments (No)

Leave a Reply